
بسم الله الرحمن الرحیم
در رابطه با مفاهیمی مانند خلاقیت، نوآوری و موارد این چنینی مطالب زیادی گفته شده و هر شخص هم به اندازهای میتونه در رابطه با چالش فعلی ما یا همان زرنگار صحبت کنه. زرنگار در ادامهی گامهای قبلی به دنبال تکمیل نگاههایی هست که یک دانشجوی معارف اسلامی و مدیریت باید به آنها تسلّط پیدا کند، البته که قرار نیست که یک شبه معجزه رخ دهد و با زراندوزی جایگاه خود را در لیگ متحوّل کنید ولی میشه با همین یک گام هم جایزههایی را چه از منظر داوران و چه از منظر مخاطبان کسب کنید که نشان میدهد که زراندوزی در اینجا البته آنقدرها هم بد نیست!
حالا این زر چه چیزی هست که زراندوزی چه باشد!؟ زر و زراندوزی از قدیم الایام خواهان بسیاری داشته است، خیلی از آدمها در عصرهای مختلفی به دنبال تبدیل چیزهای مختلفی مثل به خاک به طلا و مواد گرانبها بودهاند؛ این دسته از افراد رو در طول تاریخ کیمیاگر نامیدهاند؛ البته که در طول تاریخ خیلی از اشخاص بودند که نتوانستند کمیاگری کنند ولی در گام زرنگار و در کاردان 2 داستان فرق داره.
و البته که همیشه قرار نیست زراندوزها عاقبت بخیر شوند ولی در اینجا هم بحث متفاوت است؛ در گام زرنگار به دنبال بررسی چیزی ورای زر به معنای رایج آن هستیم؛ درّ نایاب هر کس در این گام، همان قدرت ارائهی مطلب جذاب، حرف قشنگ و یا هر چیزی که یک دانشجو در طول ایّام تحصیلش اون رو تجربه کرده و حالا میخواهد درّ نایاب خودش رو به ما هم بگه و ما هم از اون استفاده کنیم، اینکه حالا میخوای یه فیلم جذاب رو با یه تحلیل متناسب برای ما بفرستی! یا مثلاً از روی یه فیلم رو با تحلیل مدیریتی جوری به ما بگی که تا حالا کسی دقّت نکرده، به خودت بستگی داره!
پس ما می خواهیم ببینیم که چهقدر توانمندی تا بتونی زرنگار باشی؟! هر چه قدر که بتونی خلّاقتر باشی و از محتواهای نوآورانه استفاده کنی بیشتر شانس برنده شدن داری! تو این مسیر هم از انواع خروجیهای چند رسانهای مثل پادکست، ویدئو یا اینفوگرافی و موارد این چنینی هم بهره بگیر که دیگه درّ نایابت بر کسی پوشیده نباشه!
فقط حواست باشه که خروجی که میخوای برای ما ارسال کنی باید از این سه نوع محتوا گرفته شده باشه:
-فیلم
-مستند
-کتاب
شاید بگی که خیلی شبیه به عینک مدیریتی شد!!!
بله درسته. اصلا دنبال این هستیم که شما عینک مدیریتی رو با مهارت خلاقیتتون تلفیق کنید و توی زرنگار به معنی واقعی بتونید هم زر رو استخراج کنید و به همون اندازه هم به ما نشون بدید.
اما سوال) دقیقا قرار چیکار بکنیم؟!
قراره که ما توی سه محور بالا، یعنی کتاب، مستند یا فیلم مدیریتی بیاییم و اون رو از یک منظر متفاوت نگاه بکنیم، سعی بکنید به صورت های غیر رایج و جذاب ارائه بدید و از ابزار های متفاوت و خلاقانه به صورت آزاد (عکس، فیلم، متن، پادکست، موشن گرافی و….) برای اینکار استفاده بکنید.
شما فقط میتونید یک اثر توی این بخش برای ما بفرستید. پس دقت کنید.
ملاک اصلی داوری ما در این بخش خلاقیت شما در نگاه، برداشت، انتقال و ارائه مطلب خواهد بود.
البته همونطور که میدونید زرنگار جایزه از نگاه مخاطب هم داره.
آثاری که حداقل های لازم رو داشته باشن به معرض داوری دانشجویان گذاشته می شوند و با رای تمامی دانشجویان، برنده اون قسمت هم به اندازه برنده داوری کاردان جایزه خواهد برد.
البته این رو هم یادتون نره که این بخش جدای از موارد بالا 50 امتیاز لیگ کاردان 2 رو هم داره.
البته باز هم این نکته هست که فقط مسئله خروجیات نتیجه تحلیلت از این سه نوع محتوا باشه، حالا دیگه همونطور که بالا هم ذکر شد، میتونی از تمام راههای ممکنه که واقعا زر را بنگاری استفاده کنی!
موفق باشی!!